Zoek
Dutch
Alle categorieën
    Menu Close

    BCAA + GLUTAMINE - 500g Citroen - Scientiffic Nutrition

    Helpt bij de spiergroei, voorkomt katabolisme en verbetert de prestaties tijdens het sporten
    Artikelnummer voorraad referentie: FIT2811
    Beschikbaarheid:: Niet op voorraad
    €40.60
    i h

    Helpt bij de spiergroei, voorkomt katabolisme en verbetert de prestaties tijdens het sporten. Antioxidatieve kracht. Versterkt het immuunsysteem en verbetert de hersenfunctie.

    Informatie

    • In poedervorm.
    • Essentiële aminozuren van maximale zuiverheid.
    • Plantaardige fermentatie.
    • Verhouding 2.1.1 Leucine, Isoleucine, Valine.
    • Elke 10 g portie bevat: 5 g glutamine; 1,25 g leucine, 0,63 g isoleucine en 0,63 g valine.
    • Glutamine: Kyowa Quality® grondstof.
    • Zuivere L-glutamine verkregen door natuurlijke fermentatie.
    • 100% vegetarisch.
    • Optimale opname.
    • Geschikt voor intense fysieke activiteiten.
    • Aanbevolen voor kracht- en duursporters.
    • In te nemen vóór, tijdens of na inspanning.
    • Voorkomt katabolisme en bevordert spiergroei.
    • Helpt bij de aanvulling van spier- en leverglycogeen.
    • Helpt bij het verwijderen van giftige stoffen zoals ammoniak.
    • Balanceert de pH-waarde.
    • Versterkt het immuunsysteem.
    • Antioxidatieve kracht.
    • Verbetert de hersenfunctie.

    Ingrediënten:
    L-Glutamine Kyowa Quality®, BCAA 2.1.1 (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), Citroen Smaak, Citroen Poeder (Citrus Limon, Fruit), Verzuring (Citroenzuur), Zoetstof (Sucralose) en Kleurstof (E-100).
    Gemaakt in een faciliteit die grondstoffen gebruikt die mogelijk de volgende allergenen bevatten, maar het risico op kruisbesmetting minimaliseert.
    Kan sporen bevatten van: gluten, melk, eieren, soja, zwaveldioxide en sulfieten, vis, weekdieren en schaaldieren.

    Gebruiksaanwijzing:
    Neem 1 schep (10 g) met water, 30 minuten voor de training.

    0.0 0
    Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
    *
    *
    • Slecht
    • Uitstekend
    *
    *
    *